loading...
Facebookta paylaş

KAÇ PARA KAÇ YARIŞMASI - KAÇ PARA KAÇ BAŞVURU FORMU DOLDUR


kaç para kaç yarışması, kaç para kaç yarışma başvuru formu, fox tv yeni yarışması kaç para kaç, kaç para kaç ne zaman başlayacak, kaç para kaç yarışması nasıl olacak, kaç para kaç yarışmasına nasıl katılabilirim, kaç para kaç yarışma detayları neler, kaç para kaç yarışma şartları neler, kaç kişi kaç para kaç yarışmasına katılabilir,

Fox TV yepyeni bir yarışmayı daha izleyenler ile buluşturacak. Yakında Fox Tv de başlayacak olan yarışmanın ismi Kaç Para Kaç olacak. Kaç Para Kaç yarışması bilgiye dayalı olmayacak. Bilindik yarışma formatlarından farklı olacak ve ödülü ise 1 000.000 lira olacak.
Kaç Para Kaç yarışmacıları yarışmaya katılacak ve parayı yarışmanın başında alacaklar gerisi ise onlara kalmış. Dilerseniz Kaç Para Kaç yarışma detaylarından bahsedelim.


Kaç Para Kaç Yarışma Detayları Şöyle;

Fox TV'nin yeni yarışması Kaç Para Kaç yakında para dağıtmaya başlayacak. Yarışmada ise her bölümde dörder kişilik iki grup yarışacak. Büyük ödül olan 1 000.000 lira yarışmacılara yarışma başında verilecek. Bu yarışmada ezber yapmaya, genel kültür bilmeye, soru düşünmeye ve cevap vermeye gerek yok.

Kaç Para Kaç yarışmasında, yarışmacıya verilen parayı bir yerden bir yere taşınması istenecek ve yarışmacı düşürmeden elindeki paraları istenilen yere zamanında götürmeye çalışacak. Parayı taşıma şekilleri ise biraz zorlu olacak bazen dev kostümlerle, bazen çamur ve su içinde, bazen de ayaklarından asılı olarak istenilen yere götürülmesi istenecek ve yarışmacı elinde ne kadar para tutabileceği ölçülecek.

Yarışması kadar izlemesinin de zevkli olacağı Kaç Para Kaç yarışmasına sizde katılıp şansınızı denemek yada eğlenmek istiyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.



KAÇ PARA KAÇ YARIŞMA BAŞVURU FORMU DOLDUR>>>




Yarışma Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.

Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

loading...