loading...
Facebookta paylaş

KURTLAR VADİSİ PUSU 196.BÖLÜM FRAGMANI - KURTLAR VADİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI 12 EYLÜL 2013 İZLE


kurtlar vadisi yeni bölüm fragmanı izle, kurtlar vadisi pusu 196.bölüm fragmanı izle, kurtlar vadisi pusu ne zaman başlıyor, kurtlar vadisi yeni bölüm ne zaman, kurtlar vadisi yeni bölüm saat kaçta, kurtlar vadisi polat var mı yok mu,

Türkiye'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi 10 yıldır ekranlarda olmaya ve izlenmeye devam ediyor. Yıllardır izleyici kitlesinden ödün vermeyen dizi, her yeni bölümde ve her sezonda ilgi ile izlenmeye ve izleyici kitlesini arttırmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi fanatiklerinin merakla bekledikleri yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı olan 196. bölüm fragmanını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

12 Eylül'de kendi gününde ve kendi saatinde 11. sezonuna başlayacak olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi merakla beklenen diziler arasında, özellikle bu yeni sezonda Polat Alemdar var mı, yok mu soruları en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Gecen sezon finali bölümünde Polat Alemdar'ın kendini Akif'e infaz ettirdiğini görmüştük. Şimdi ise akıllara Polat Alemdar öldü mü, yoksa Polat yine oyun mu yapıyor sorularını getiriyor.

Bu yeni sezonda ise bir yenilik daha var ve oda Polat'ın kız kardeşi olan ve Türkiye'nin baronu olan Mehmet Karahanlı'nın kızı Safiye Karahanlı ortaya çıkıyor. Safiye Karahanlı'nın ortaya çıkması yeni baronluk olaylarının ortaya çıkmasını geliştirecek gibi görünüyor.
Geçen sezonun tüm konusu ihtiyarlar heyetiydi bu sezon ise baronluk olacağı yüksek ihtimal gibi olacak. Yeni bölüm fragmanında bir dikkat çeken olay ise bir isim işte Türkiye'nin yeni baronu olarak lanse ediliyor, bu karakter kim, bakalım merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda ne gibi sürprizler yapacak.


İşte Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm Fragmanı 


                                 





Kurtlar Vadisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizce Polat Öldü mü?
Polat Yine Oyun mu Yapıyor?
Polat'ın Yerine Kim  Geçecek?
Dizi Hakkında Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz.








polat öldü mü, polat yaşıyor mu, safiye karahanlı neden ortaya çıktı, baron kim olacak, ihtiyarlar başkanı kim olacak, polatın yerine kim geçecek, akif polatın yerine mi geçecek, cahit polatın yerine mi geçecek, aldülhey yeni bölümde neden ağlıyor, kurtlar vadisi poyraz öldü mü, poyraz öldü mü, margırıt yeni bölümde var mı, polat yeni bölümde var mı, kurtlar vadisi pusu yeni bölüm izle, kurtlar vadisi 196. bölüm izle, kurtlar vadisi pusu 196. bölüm ne zaman, kurtlar vadisi yeni bölüm ne zaman başlayacak, kurtlar vadisi yeni bölümü izle, kurtlar vadisi yeni bölüm fragmanını izle, kurtlar vadisi bu sezon neler olacak, kurtlar vadisi pusu 196. bölüm özeti

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...