loading...
Facebookta paylaş

KIZLAR VE ANNELERİ YARIŞMASI - ATV KIZLAR VE ANNELERİ YARIŞMASI NE ZAMAN


kızlar ve anneleri yarışması,kızlar ve anneler yarışması ne zaman,kızlar ve anneleri yarışması ne zaman başlayacak,kızlar ve anneleri yarışması katılma formu,kızlar ve anneleri yarışma formu başvuru formu,kızlar ve anneleri yarışmasına nasıl katılabilirim,anne ve kızlar yarışması katılım formu,anne ve kızlar yarışması ne zaman,anne ve kızlar yarışmasına nasıl katılacağım,anne ve kızlar yarışması atv,atv yeni yarışması kızlar ve anneleri,atv anne ve kızlar yarışması katılım formu


Bu yaz tüm kanalların geçen senelere nazaran yarışma programlarına ağırlık vermesi dikkat çekiyor. Her sene genelde dizi olan, yarışma çok az olan kanallarda şimdi ise yarışma programlarının sayısı dizilere nazaran iki katı oldu.
ATV bir çok yarışma programının yanı sıra yeni başlayacak olan bir yarışma programı daha var. Bu sefer ki yarışma programı diğerlerine göre ekip olarak farklı anne ve kız yarışılacak ve yeni başlayacak olan yarışmanın adı ise KIZLAR ve ANNELERİ yarışması.

Kızlar ve Anneleri yarışması kendine güvenen anne ve kızların yarışacağı bir yarışma olacak. Sizde eğer biz anne kız çok iyi bir ekibiz diyorsanız kesinlikle denemelisiniz bu yarışmayı.

Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit Kantarcılar'ın yapacağı yarışma yakında ATV ekranlarında başlayacak. Birbirinden güzel ödüllerin verildiği yarışmada Kızlar ve Anneleri yarışırken hem eğlenecekler hemde ödül kazacaklar.

Sizde Kızlar ve Anneleri yarışmasına katılmak istiyorsanız eğer;

Kızlar ve Anneleri Yarışması Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ>>>


Yarışma Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizde Katılmak İster misiniz?

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...