loading...
Facebookta paylaş

İPHONE 5 PATLADI - İPHONE 5 ŞARJDA PATLADI - PATLAYAN İPHONE 5 KADINI ÖLDÜRDÜ


telefon patladı,iphone 5 patladı,iphone 5 neden patladı,iphone 5 ne zaman patladı,iphone 5 nerde patladı, iphone 5 yüzünde patladı,çinde patlayan iphone 5 telefon,çindeki iphone 5 patlayarak kadını öldürdü,iphone 5 nasıl oldu da patladı,hangi telefonlar şarjda patladı,şarjda patlayan telefonlar,iphone da patladı,iphone 5


Son zamanlar da cep telefonlarının akıl almaz teknolojik özelliklerle donatılıp piyasaya sürülen yeni cep telefonları oldukça göz kamaştırıcı akıl almaz özellikleri ile tüm dünyada sevilen merak edilen ve en çok kullandığımız araç gereçler arasında yer alıyor.

Ama son 10 gündür peş peşe gelen cep telefonlarının patlama haberleri gözümüzü de korkutmuyor değil, Tüm teknolojik özellikler tarafından en iyi şekilde üretilen cep telefonları nasıl oluyor da patlıyor.
Daha geçenlerde Samsung Galaxy S3 ve Galaxy S4 cep telefonlarının patladığı haberleri eskimeden üzerine birde İPhone 5 patlama haberi geldi.
Bu seferki olayda Çin'de meydana geldi. Çin'de bir havayolu şirketinde hosteslik yapan bir kadının, şarjda ki İPhone 5 cep telefonuna gelen aramayı cevaplaması sonucu yüzünde patlayan telefon kadının ölümüne neden olmuştur.
İPhone yetkilileri olay ile ilgili araştırma başlatmış ve çalışmalarını sürdürüyorlar. Aileye baş sağlığı dileyen yetkililer olayın nasıl olduğu hakkında hiçbir bilgi verilmedi.
Hepsinin ünlü markalar ve en son çıkan telefonlar olmasının dikkatleri çektiği gibi  Akıllara şu sorular geliyor, her türlü donanım ve özellik bakımından teknolojik olarak üstün olan telefonlar nasıl oluyor da patlıyor. Yoksa bunların bir karalama haberi mi olduğu soruları akıllarda yer alıyor.

Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...