loading...
Facebookta paylaş

FACEBOOK CRİMİNAL CASE ENERJİ HİLESİ - CRİMİNAL CASE SONSUZ ENERJİ HİLESİ


criminal case nasıl oynanır,criminal case oyun hileleri,criminal case facebook oyunu hilesi,facebook crimnal case oyunu,facebook criminal case oyun hilesi,criminal case sonsuz enerji hilesi,criminal case enerji hilesi, facebook criminal case hileleri,facebooktaki criminal case oyun hileleri varmı,criminal case oyunun hilesi varmı,criminal case olayları nasıl çözücem,criminal case enerjisini nasıl kazanıcam.criminal case enersisi


Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan, en geniş üye sayısı ile liderliğini koruyan Facebook paylaşımlarının yanı sıra oyunları ile de lider olamaya devam ediyor. 
Facebook ortamında bir çok oyun var ve milyonlarca takip edip oynayanı var bunların içinden en popüler olanını Facebook okeyi bir önceki yazımızda paylaşmıştık. Şimdi ise bir başka Facebook oyunu olan Criminal Case dedektiflik oyunu yer alıyor.

Criminal Case yaşanan olayların nedenlerini çözmek için oyunda enerjiye gerek vardır. Criminal Case oyununda enerjiniz olduğu sürece bir çok vakaları çözebilirsiniz. 
Enerjinin en gerekli olduğu zamanlarda olmaması sinirimizi ve oyundaki görevleri yapamamamıza neden oluyor. 
Bu nedenle sizlere Criminal Case oyunu enerji hilesini paylaşacağız. Bu enerji hilesi sayesinde bütün olayları çözebilir ve sınırsız enerjiye sahip olabilirsiniz.





Oyun Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...


Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...