loading...
Facebookta paylaş

CİCİŞLER KİMDİR BİYOGRAFİLERİ - ESRA CEYDA KARDEŞLER KİMDİR - CİCİŞLERİN RESİMLERİ


cicişler kimdir,ciciş kardeşler kimdir,ciciş kardeşler resimleri,cicişler frikikleri,cicişler kaç yaşında, cicişler ne iş yapıyor,cicişlerin seksi görüntüleri,cicişlerin olay fotografları,cicişleri kim keşfetti,esra cicişler,esra ceyda kardeşler kimdir,esra ceyda kardeşler seksi foto galeri,esra ceyda olay resimleri, 




Ekranların yeni gözdeleri, magazin programlarının ve magazin dünyasının hemen hemen her bölümlerinde olan Esra, Ceyda kardeşler yani CİCİŞLER diye adlandırılan bu iki kardeş artık sınırları zorlayacak dereceye gelmiş bulunuyorlar.

Gündemde kalmak için akıl almaz işler yapan iki kardeş ekranların ve eğlence programlarının vazgeçilmezlerinden oldular. Mehmet Ali Erbil sayesinde tanınan ve gündeme gelen iki kardeş sayısız  projelerde rol almışlardır.

Kendileri için internet siteleri bile açılan kardeşlerin internet sitelerinin adı:  http://www.cicisler.tv/

Sizlere bu yazımızda Esra, Ceyda kardeşler yani cicişler kimdir, kaç yaşındalar, resimleri ve rol aldıkları projeler gibi bilgilerini biyografilerini paylaşacağız.


Esra, Ceyda (cicişler) Kardeşler Kimdir, Biyografileri...


Esra Ersoy


Ciciş Kardeşlerin büyüğü olan Esra Ersoy, 21.06.1985 tarihinde Mersin'de doğdu. İlköğrenimini Mersin Toros Kolejinde tamamladı. Liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesinde okudu. Daha sonra Ankara'da Bilkent ÜniversitesiTurizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.
Mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila'da Halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.

Esra Ersoy Rol Aldığı Projeler

Ruffles Reklamı (2011)
Neşeli Günler - Sunucu (Cine 5, 2009-2010)
Burger King - Vodafone reklam filmi (2009-2010)
Burger King Reklamları (2009-2010)
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv, 2009)
Manga - Klip - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (2009)
Çarkıfelek - Hostes (Kanal 1, 2008)
Hürriyet Emlak Reklam Filmi (2008)
Hayat Güzeldir Dizi Film (ShowTv, 2008)



Ceyda Ersoy

Ciciş Kardeşlerin küçüğü olan Ceyda Ersoy, 30.09.1988 tarihinde Mersin'de doğdu. İlköğrenim ve lise yıllarını Mersin'de tamamladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi'nde okuduktan sonra İstanbul Kültür Üniversitesi'nden mezun oldu.
Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Miss Fotomodel of Turkey 2010 seçilen Ceyda Ersoy, Türkiye'nin ilk tescilli fotomodelidir.


Ceyda Ersoy Rol Aldığı Projeler

Ruffles Reklamı (2011)
Miss Fotomodel of Turkey 2010
Neşeli Günler - Sunucu (Cine 5, 2009-2010)
Burger King - Vodafone reklam filmi (2009-2010)
Burger King Reklamları (2009-2010)
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv, 2009)
Manga - Klip - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (2009)
Çarkıfelek - Hostes (Kanal 1, 2008)
Hayat Güzeldir Dizi Film (ShowTv, 2008)
Hayatımın Fırsatı - Hostes (Kanal 1, 2008)



Esra, Ceyda Kardeşlerin CİCİŞLERİN Resimleri...


















CİCİŞLER HAKKINDA YORUM YAPABİLİRSİNİZ







esra ceyda kardeşler çıldırdı,esra ceyda kardeşler kaç yaşında,esra ceyda kardeşlerden hangisi büyük, cicişlerden esra mı büyük ceyda mı büyük,cicişlerin esrası hangisi,cicişlerin ceydası hangisi,cicişlerin hangisi büyük,cicişlerin olay görüntüleri,cicişlerin foto galerisi,cicişler meşhur oldu,cicişler evli mi, cicişlerin asıl adları ne,cicişlerin seksi videoları,cicişlerin dekolteleri,cicişlerin resim galerisi,esra ceyda kardeşler çıplak,esra ceyda çıplak fotoları,cicişlerin çıplak fotoları,cicişlerin internet siteleri, cicişlerin videoları,cicişlerin seksi videoları,cicişlerin seksi kıyafetleri,cicişlerin frikleri,esra ceyda  kardeşler frikik



Kategori: , , , , , , , ,

9 yorum:

  1. ülkemizin iğrençliklerini gözlerimizin önüne sermeyin be

    YanıtlaSil
  2. Allah ıslah etsin sizi giyime kusama bak ya ayıp reziller

    YanıtlaSil
  3. Yurdum erkekleri icin bedava sex köleliği yapıyorlar.Yaptıkları işin "çukur" bir yönü var.Erkek ve kadınların hayvani hislerini kışkırtmak çok ta onurlu bir iş olmasa gerek.

    YanıtlaSil
  4. Ceyda daha güzel ve çok daha seksi

    YanıtlaSil
  5. neyi kıskanıyorsunuz gel deseler köpekleri olursunuz !

    YanıtlaSil
  6. Allah belanizi versin leşler

    YanıtlaSil

loading...